Virus na P24 (?)

<<

Capon

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Posty: 846

Rejestracja: 5 Sie 2007, 01:16

Miejscowość: Ługi


Podziękował : 0 raz
Podziękowań: 2 razy

Post 6 Lut 2011, 20:24

Virus na P24 (?)

Witam !

To bardziej pytanie do Maćka.
Kiedy odpalam stroną główną portalu, odzywa mi się AVG z czymś takim.
  Kod:
http://images45.fotosik.pl/605/4274516266c253ca.jpg

Przewrażliwiony program, czy rzeczywiście jakiś kulawy plik na stronie ?

Za ten post Capon otrzymał podziękowanie od
Maciek
Ocena: 20%
 
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Posty: 3085

Rejestracja: 5 Lut 2005, 13:49


Podziękował : 21 razy
Podziękowań: 48 razy

Post 6 Lut 2011, 21:12

Re: Virus na P24 (?)

Zmień ten lichy antywirus na coś lepszego lub zignoruj komunikat. Swoją drogą ten błąd firmie AVG był zgłoszony już w wakacje i nadal tego nie poprawili. Żaden inny antywirus "zagrożenia" nie zgłasza.
Quidquid latine dictum sit, altum viditur
Image
Image
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Posty: 3085

Rejestracja: 5 Lut 2005, 13:49


Podziękował : 21 razy
Podziękowań: 48 razy

Post 3 Mar 2011, 01:54

Odp: Virus na P24 (?)

Przed wczoraj ponownie zgłaszałem ten błąd firmie AVG i dzisiaj dostałem odpowiedź, że naprawili ten błąd.

Tym samym AVG i również Opera, która korzysta z AVG nie powinny już zgłaszać fałszywych informacji na temat Portal24h.pl.
Quidquid latine dictum sit, altum viditur
Image
Image

Wróć do o Stronie

Forum phpBB v2011

Time : 0.032s | 20 Queries | GZIP : On