Miejscowość: Wrocław
tusz nie jest wieczny, trza tatuaż odnawiać, jesli w wieku koło 50 nie odnowisz to 10 lat wystarczy aby praktycznie całkowicie wyblaknoł. A tak w ogóle to teraz na wakacjach latałem z nim nad morzem, nad jezirem, po małych miastach i ani jedna osoba mnie nie objechała, ino nastolatom wyskakuja gały z orbi XDKocyk napisał(a):tusz nie jest wieczny, trza tatuaż odnawiać, jesli w wieku koło 50 nie odnowisz to 10 lat wystarczy aby praktycznie całkowicie wyblaknoł
Miejscowość: Wrocław
.Jakoś nie podoba mi się jak ludzie paradują z ogromnymi tatuażami,dla mnie pięknie to nie wygląda.Nie mam nic do tatuaży,nawet sam się zastanawiałem nad zrobieniem ale miał to być mały,w miejscu takim jak łydka czy ramię.
.Gdybyś spotkał mojego kumpla to na bank by mruczał pod nosem,że jesteś jakimś antychrystem i człowiekiem bez mózgu ale zauważyłem,że większość żarliwych katolików ma jakieś uprzedzenia co do takich znaków
.Tak czy siak opinia publiczna nie powinna Cię interesować,jest to Twoje ciało i jedyne co mogą oni zrobić to spie...