[Szukam] Spolszczenie Brothers in Arms Hell's Highway

<<

Przemoman

Początkujący

Posty: 46

Dołączył(a): 29 lip 2007, 18:24

Post 11 sty 2009, 17:29

[Szukam] Spolszczenie Brothers in Arms Hell's Highway

Szukam spolszczenia do Brothers in Arms Hell's Highway. Mogą być same napisy, chociaż dubbingiem też bym nie pogardził :P
<<

Artur20

Avatar użytkownika

Początkujący

Posty: 41

Dołączył(a): 17 wrz 2007, 11:07

Lokalizacja: Trójmiasto

Post 15 sty 2009, 21:44

Re: [Szukam] Spolszczenie Brothers in Arms Hell's Highway

Mogę wrzucić pliki w których jest Polski tekst.Ktoś chętny ??
<<

Artur20

Avatar użytkownika

Początkujący

Posty: 41

Dołączył(a): 17 wrz 2007, 11:07

Lokalizacja: Trójmiasto

Post 16 sty 2009, 22:41

Odp.: [Szukam] Spolszczenie Brothers in Arms Hell's Highway

Wrzucam te pliki z PL tekstem może uda wam się zmajstrować spolszczenie
  Kod:
http://odsiebie.com/pokaz/1348989---3acd.html
<<

Artur20

Avatar użytkownika

Początkujący

Posty: 41

Dołączył(a): 17 wrz 2007, 11:07

Lokalizacja: Trójmiasto

Post 17 sty 2009, 09:22

Odp.: [Szukam] Spolszczenie Brothers in Arms Hell's Highway

No to zaje... ten kasperski jest jak w plikach od gry trojany widzi.Noda polecam :)

PS.Czyli jak mam kaspra i orginalnego Brothers in Arms Hell's Highway to nie włącze bo kasper skasuje mi pliki od gry ?? Buhhaa.I to jest ten uważany za najlepszy antywirus. :ok:
<<

Przemoman

Początkujący

Posty: 46

Dołączył(a): 29 lip 2007, 18:24

Post 19 sty 2009, 18:41

Re: [Szukam] Spolszczenie Brothers in Arms Hell's Highway

Teraz mi nie wykrył trojana.
Ale i tak czegoś brakuje, w plikach jest ładnie wszystko po PL, menu po pl (bez polskich znaków), cele też, ale dialogów nie ma po pl. Gdzieś coś trzeba jeszcze zmienić. Domyślam się że ten plik co wgrałeś pochodzi z BiA Hell's Highway\SumacGame\Localization.

Może trzeba jeszcze innych plików np. z BiA Hell's Highway\Engine\Localization\INT(w twoim przypadku POL).

Co do Kasperskiego, wykrywa nie raz on wirusy lub trojany w plikach które są dobre, ale wole takie coś niż gdyby antywirus miał wszystko przepuszczać. Tak bynajmniej nie mam problemów z trojanami. :P
<<

Horhend

Avatar użytkownika

VIP

Posty: 1179

Dołączył(a): 27 lut 2006, 19:20

Post 27 sty 2009, 13:24

Odp.: [Szukam] Spolszczenie Brothers in Arms Hell's Highway

Obrazek

U mnie w plikach od Artur20 AVG 7.5 nic nie wykrywa!
Obrazek

Tak samo avast! 4.8 Home Edition nic nie znajduje!

Ponieważ miałem to już na dysku, przepakowałem to i pozmieniałem
człony "pol" na "int". Co za tym idzie wyczytałem gdzieś, że spolszczenie
należny wgrać teraz do: FOLDER GRY\SumacGame\Localization\INT

POBIERZ:
  Kod:
http://odsiebie.com/pokaz/1414717---0225.html

LUB/ALBO
  Kod:
http://www.sendspace.com/file/7205jb

LUB/ALBO
  Kod:
http://www.speedyshare.com/230717182.html

Z tego co można wywnioskować (i co już zauważono) z powodu braku
plików polskiej czcionki, raczej jej nie będzie!
<<

Przemoman

Początkujący

Posty: 46

Dołączył(a): 29 lip 2007, 18:24

Post 28 sty 2009, 13:55

Re: [Szukam] Spolszczenie Brothers in Arms Hell's Highway

Wrzucałem te pliki w dwa miejsca
BiA Hell's Highway\Engine\Localization\INT
i
BiA Hell's Highway\SumacGame\Localization\INT

Ale nadal to samo.

Gdyby ktoś się nudził, może wrzucić wszystkie pliki oprócz folderu CookedPC który zajmuje 6,12 GB. Może wtedy będzie działać... :P

I może jeszcze pliki z moich dokumentów, bo tam jest folder config, może gdzieś coś trzeba tam jeszcze zmienić, w pliku SumacEngine znalazłem wiersz Language=int i zmieniłem na pol, ale nic nie dało (wcześniej wrzuciłem do SumacGame\Localization folder POL z polskimi plikami)

Albo niech jakiś profesjonalista, popatrzy co trzeba zrobić, bo ja na spolszczeniach się nie znam :)

Powrót do Spolszczenia do gier

 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron
Forum phpBB v2012

Time : 0.096s | 13 Queries | GZIP : On