[spostrzeżenie] spolszczenia Portal24h.pl w CD-ACTION

<<

stand_up

Post 27 Gru 2005, 15:31

[spostrzeżenie] spolszczenia Portal24h.pl w CD-ACTION

10 minut temu kupiłem sobie CD-ACTION. Wpadłem do chaty, zainstalowałem gry, patha do flashpointa :D i przechodze do bonusów. Rozpakowałem i patrze a tu w dziale "na luzie" jest ten obrazek: [center]Image[/center]
Zatkało mnie, najpierw strona Maćka jest w KS a potem CDA używa dyplomy z jego strony :D niezły jest... :P
Ostatnio edytowany przez stand_up, 11 Cze 2007, 10:08, edytowano w sumie 1 raz
<<

Sebekzosw

Post 27 Gru 2005, 16:26

Re: [spostrzeżenie] spolszczenia Portal24h.pl w CD-ACTION

tylko zle napisali... powinno byc "Obrazek pobrano z www.portal24h.pl :P
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Podziękował : 21 razy
Podziękowań: 48 razy

Post 27 Gru 2005, 17:05

Sebekzosw napisał(a):tylko zle napisali... powinno byc "Obrazek pobrano z www.portal24h.pl

To nie oni tylko ja, poniewaz wczesniej strona miała taki adres! Jeszcze tego nie uaktualniłem na dyplomach.
Quidquid latine dictum sit, altum viditur
Image
Image
<<

Napster

Post 27 Gru 2005, 17:22

Maciek obiecał wstawić dyplomy lepszej jakości i mam nadzieję, że będzie już napis: "Pobrano z www.portal24h.pl". Co do CD-Action to już od dawna kradną i zamieszczają materiały na własnych krążkach. Żadna nowość...
<<

Adamo

Awatar użytkownika

Ekspert

Miejscowość: Ostrów Wlkp / Poznań

Podziękował : 0 raz
Podziękowań: 0 raz

Post 28 Gru 2005, 00:19

Napster nie wiem czy masz rację. Dużo kupowałem CDA, i nieznalazłem tam żadnej rzeczy, którą widziałem kiedyś w innym serwisie (nie licząc serwisu joemonsters.org)
<<

Napster

Post 28 Gru 2005, 12:21

Napster nie wiem czy masz rację. Dużo kupowałem CDA, i nieznalazłem tam żadnej rzeczy, którą widziałem kiedyś w innym serwisie (nie licząc serwisu joemonsters.org)

Ej no ja nie mówie wo stronie Maćka tylko o różnych stronach! Nieraz widziałem materiały z innych stron.. może nie kupujecie tak dużo CDA jak ja ale mam prawie wszystkie numery...

Wróć do o Stronie

Forum phpBB v2011

Time : 0.037s | 24 Queries | GZIP : On