PS3 czy X360 ???

Lepszą wydaje mi się X360 ponieważ ma ciekawsze exclusivy i jest tańsza

Proszę podawać mi konkrety a nie samą odp. typu "Kup PS3"

Za pomoc stawiam kawałek aluminium

DDragon napisał(a):filmy jak Ci się gra znudzi, na X360 żadnego nie odtworzysz
Kto Ci takich głupot naopowiadał?Odtwarzane formaty: DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/DVD-RW, CD-Audio, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA, MP3, JPEG, MPEG-4 część 2, H.264, VC-1
Xbox Live Marketplace to sklep, w którym można pobrać wersje demo najnowszych gier i trailery filmów (także w HD), a także zakupić za Microsoft Points filmy, gry zręcznościowe, dodatki itp.
Platforma zintegrowana jest z usługą Xbox Live, usługą pozwalającą graczom na rywalizację w trybie online i pobieranie treści, takich jak gry zręcznościowe, dema gier, filmy z gier, programy telewizyjne oraz filmy.

DDragon napisał(a):z drugiej strony znacznie łatwiej jest odpalić gry nieoryginalne na X360 bo w sumie na PS3 takiej możliwości nie ma.
Ant napisał(a):no i płatności są w walucie w kraju w którym jesteś, a nie w jakichś punktach
Ant napisał(a):Na PS3 [...]nie trzeba płacić za dostęp do internetu...
A nie warto czasem zapłacić sumę identyczną z paczką fajek miesięcznie za wyższą jakość danej usługi?Ant napisał(a):ale nie wyobrażam sobie sterowania w tej grze na takim padzie
Maciek napisał(a):Ant napisał(a):
no i płatności są w walucie w kraju w którym jesteś, a nie w jakichś punktach
Kolejna bzdura.

Maciek napisał(a):Chyba że akurat PSN leży i kwiczy z winy Sony, wtedy czeka nas ponad miesiąc czekania na możliwość grania online A nie warto czasem zapłacić sumę identyczną z paczką fajek miesięcznie za wyższą jakość danej usługi?
Maciek napisał(a):Poruszyłeś ważna kwestię. Nawet zatwardziali użytkownicy PS przyznają że najlepszym - najwygodniejszym padem jaki wymyślono jest pad najnowszego xboxa.
Maciek napisał(a):Coś słabe tytuły wymieniłeś. Nic z aktualnych hiciorów sprzedażowych.
Ant napisał(a):To też jest wina tych firm?
Ant napisał(a):Przedstaw mi proszę swoją wersję dobrych tytułów na X360, a może się jeszcze zainteresuję tym X'sem przed kupnem PS3.
Ant napisał(a):dobrych tytułów na X360
![Kwadratowy :]](http://www.portal24h.pl/forum/images/smilies/splash.gif)
TheMikozek napisał(a):z tego co słyszałem te punkty można zdobyć poprzez Achivmenty