[szukam] prosty i fajny program do obróbki zdjęć
Będę wdzięczna za propozycje...
P.S. Chyba dobry dział?

Będę wdzięczna za propozycje...

Miejscowość: Nojewo
Jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje, to proszę się nie krępować 

Jak posprawdzam, dam znać co i jak. A'propo Adobe, to masz rację, może nie jest straszny, ale jakoś nie mogę się zmobilizować, aby usiąść i poświęcić mu trochę czasu aby go opanować i zrozumieć
No ale chyba w końcu będę musiała....
/b]
Paint.NET to program do obróbki grafiki rastrowej stworzony przez grupę studentów z Washington State Uniwersity. Może z powodzeniem pełnić rolę zamiennika dołączanego do systemu operacyjnego programu graficznego. Paint.NET posiada wiele cech typowych dla drogich komercyjnych programów, takich jak historia wykonywanych operacji czy praca nad grafiką z wykorzystaniem warstw. Ambicją twórców jest dodanie jak największej ilości funkcji profesjonalnych pakietów graficznych i rozpowszechnianie projektu za darmo. Jak podkreślają autorzy, są otwarci na wszelkie komentarze i sugestie.
Edycja trzecia przynosi ze sobą wiele zmian w tym bardziej intuicyjny interfejs, nowe efekty edycji obrazu (Clouds, Median, Unfocus, Outline, Sharpen) czy system zarządzania wieloma dokumentami w zakładkach. Dodatkowo użytkownik ma teraz możliwość definiowania własnych kolorów palety. Programiści zadbali również o to by aplikacja była już kompatybilna z Windows Vista.
/b]
Tak więc dorzucę jeszcze jedną prośbę: czy znacie jakieś programy do dodawania ramek, bo do Photoshopa póki co nie siadam
Z góry THX
Tylko, że nie chodzi mi o takie zwykłe i proste ramki, bo takie umiem robić, ale o jakieś fajne, z bajerami itp. Wiecie chyba o co mi chodzi 
. Co do obróbki zdjęć, to wykorzystam wasze propozycje, natomiast co do ramek, to znalazłam bardzo fajny program Photo Frame Show-polecam-niestety jest to trial.