Mat napisał(a): to bym na chleb nie miał
Mat napisał(a): to uzależnienie, ale niestety tak już mam i tego nie zmienie.
Yakoob napisał(a):Rozumiem, że lepiej jest głodować i mieć wszystkie gry, niż nie głodować i pozwalać sobie od czasu do czasu na kupno gier ?
Yakoob napisał(a):Do uzależnień należą też papierosy,alkohol i narkotyki. I co ? Ludzie z tego wychodzą, przestają palić,pić i brać narkotyki. A ty mówisz że nie możesz tego zmienić żeby nie uzależnić się od gier ?
Ale dobra bo bedzie że się żalę, a to nie o tym temat.grzecho napisał(a):co do piratcwa to mam cos jeszcze.Po co dzial problemy z grami skoro (tu zacytuje jedna osobe) "piratom sie nie pomaga" a na pewno wszyscy na tym forum maja jakiegos pirata.wiec po co ten dzial??to ze ktos ma problem akurat z orginalna gra to nie znaczy ze nie ma piratow.
adammoz napisał(a): a sami dajecie linki do stron z crackami!
adammoz napisał(a):To może mi ktos wytlumaczyc na chlopski rozum, dlaczego jesli macie podejrzenia, ze ktos piraci na forum zaraz wywalacie temat/post do kosza, a sami dajecie linki do stron z crackami! Wytlumaczy mi to ktos??
Ramiro Cruz napisał(a):A co do spolszczeń to przecież nie muszisz ich używać.
adammoz napisał(a):a sami dajecie linki do stron z crackami! Wytlumaczy mi to ktos??
Poniżej znajdziecie adresy stron z crackami i serialami do gier i programów, na które nie powinniście wchodzić, gdyż są to rzeczy nielegalne. Są tam cracki do gier oraz cracki do programów i crack do gry
welll1 napisał(a):kazdy ma cos pirackiego!!