Podbij.pl to jakaś ściema?

<<

szalmar

Post 9 Cze 2009, 12:02

Podbij.pl to jakaś ściema?

Tak jak w temacie. Macie może jakieś doświadczenie z tą stroną?
mnie sie zdaje, że to jakaś ściema, bo gdy patrze, że nowiutke laptopy idą za ok 350zł... wydaje się to nierealne.
Sam bym spróbował, ale nie chce sie wkopać w jakieś g...no, bo np wylicytuje laptopa za 300zł i bedie musiał dopłacić Bóg wie ile.
Na stronie w 'jak to działa' wszystko wygląda zbyt prosto.
Także, jeśli ktoś cos wie, to poprosze o info.
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Posty: 3084

Rejestracja: 5 Lut 2005, 13:49


Podziękował : 21 razy
Podziękowań: 48 razy

Post 9 Cze 2009, 12:52

Re: Podbij.pl to jakaś ściema?

  Kod:
http://www.podbij.pl/pomoc/kup-podbicia/

1 podbicie kosztuje Cię realnie 50gr, które płacisz serwisowi podbij.pl. Licytując podbijasz o 1 (podbicie), co podnosi cenę przedmiotu o 1gr. Czyli za 1gr płacisz realne Ty 50gr. Oczywiście na tych "aukcjach" są rózne kwoty podbić.

szalmar napisał(a):350zł.

licząc 1gr=50gr realnych = niecałe 17500zł które zarobił na tym laptopie serwis podbij.pl
szalmar napisał(a):mnie sie zdaje, że to jakaś ściema

Raczej dobry zarobek dla podbij.pl :rotfl:
Quidquid latine dictum sit, altum viditur
Image
Image
<<

Iudex

Awatar użytkownika

Ekspert

Posty: 491

Rejestracja: 8 Lis 2005, 21:54


Podziękował : 0 raz
Podziękowań: 0 raz

Post 9 Cze 2009, 17:58

Re: Podbij.pl to jakaś ściema?

Maciek napisał(a):Raczej dobry zarobek dla podbij.pl

Dobrze jest, jak się wygra taką aukcję. :D Zwykle podbija parę osób i ciężko coś wygrać... :dobani:
<<

szalmar

Post 9 Cze 2009, 19:33

Re: Podbij.pl to jakaś ściema?

Poczytalem troche. Trza sobie wykupic tych pobic w pi...u, wydaje sie na podbijanie kase, i i tak ciezko wygrac ;pp a zalozmy ze osob podbija 20 jeden rzpedmiot to ile kasy leci ;p Oczywiscie dla Podbij.pl :)

Wróć do Internet

Forum phpBB v2011

Time : 0.032s | 22 Queries | GZIP : On