Maciek napisał(a):No i? Jakieś wnioski?
. Ciekawe, że Opera również posiada taki skrypt który działał jeszcze z pół roku temu, ale już przestał. Więc tutaj nie wolno zwalać winy na Operę, iż nie ma takiego dodatku, tylko na programistów, że zaniechali prace.
.
itp.Tak z innej beczki: byłem u znajomej, dorosła kobieta która praktycznie się nie zna na sprawach komputerowych. Ma zainstalowanego Firefoksa i mówi mi. Proszę cię bardzo, zrób coś z tym, kiedy przeglądam internet to ta przeglądarka mi strasznie wolno działa, kilka razy już mi się zawiesiła i jest duży dyskomfort. Dodam, że posiada wersję 3.6.
bartekmp napisał(a):Co z tego, że Firefox jej wolno działa? Czy nie potrafi zarządzać rozszerzeniami do niego? Może nie wie jak poprawnie użytkować tego oprogramowania? A może ma słaby komputer?

.bartekmp napisał(a):Opera może być tak samo powolna jak Firefox - czynników jest wiele (np. nie każdy komputer to maszyna najnowszej generacji
bartekmp napisał(a):przy okazji określając mnie "dzieciakiem".
bartekmp napisał(a):Ja korzystam z Firefoksa ze względu na rozszerzenie BlipFox, Greasemonkey i Twitterbar
bartekmp napisał(a):A o RAM się nie martwię, bo mam duuuuużo
Ludzie zobaczyli, iż Firefox jest darmowy to przerzucili się na niego (poza początkującymi fanami IE)
![Kwadratowy :]](http://www.portal24h.pl/forum/images/smilies/splash.gif)

, dzięki.Jak informują programiści, wersje 10 dla systemów Linux i Mac OS nie są jeszcze dostatecznie dopracowane, by mogły uzyskać miano stabilnych.
. Nieźle się udało Polakom.
Miejscowość: Tychy
Wczoraj zainstalowałem betę.... uuu marnie jak na razie.Stafford napisał(a):Ja natomiast mam małe pytanie. Jak można wyłączyć podpowiedzi w pasku adresu? Tzn, żeby po wpisaniu pierwszych liter nie wyskakiwał cały adres strony.
Stafford napisał(a):A swoją drogą, czy wiecie może, jak wygląda Opera w zestawieniu szybkościowym z Safari?

DDragon napisał(a):a u mnie opera 10.50 ma duże problemy z pocztą na wp.pl - strasznie wolne wczytywanie się poczty jak i jakiekolwiek zmiany (do kosza czy oznacz jako) już nie wspominając że mi przyciski nie działają na wp.pl - przed momentem wspomniany "Oznacz jako"
Maciek napisał(a):A już niedługo 10.53... (obecnie RC)