Maciek nie może sobie pozwolić na tworzenie zbiorów z poradnikami do gier (chodzi o te płatne z GOLa, a one stanowią 90% zapodawanych solucji) gdyż strona ma zbyt wysoki PageRank w Google. Już raz był telefon w tej sprawie...
Miejscowość: IŁAWA

Iwan napisał(a):ale zero dochodu
Jakby Janusz się dowiedział...

Robertinho napisał(a):Tak jak Iwan i Matchless (chyba xD) jestem przeciw.
Iwan napisał(a):komu się będzie chciało pisać poradniki? Żeby jeszcze coś z tego było, ale zero dochodu
MATchlesS napisał(a):Ja ewentualnie mógłbym pokusić się na napisanie kilku poradników. [...] Na przykład poradnik o gry Pro Evolution Soccer 6 - opisanie ciekawych trików, porady taktyczne itp...
Taka solucja, to przynajmniej 300 stron i miesiąc pisania. Jestem pewny, że jeśli już byś zaczął pisać tą solucję do Loki, to byś nawet połowy nie napisał, bo:
bartekmp napisał(a):A solucja do PES6 nie jest już taka wymagająca. Max. 10 stron, bo PESik nie ma fabuły (chyba logiczne) i nie ma co tam opisywać, najwyżej o jakie puchary można grać, triki (jak już wspomniałeś) i parę innych rzeczy.
1. Nic za to byś nie dostał.
2. (...) nie masz pewności, że komuś to pomoże, bo czy chciałoby ci się sprawdzać każdy krok w tym poradniku?
solskier1994 napisał(a):żeby zrobić nowy dział

ale z drugiej strony to Portal24h.pl na pewno by mógł tylko zyskać na takim przedsięwzięciu 
W ten sposób rozszerzy się piractwo.Dragon2006 napisał(a):Czity stosuje się przeważnie w pirackich grach, np. w wypadku CSa.
i to była super zabawa ale prawie wszystkie przeszedłem po raz drugi i wpisywałem wtedy wszystkie możliwe, znalezione przeze mnie czity i odkrywałem grę na nowo
nowe możliwości, stroje, bronie itp... a utworzenie działu z kodami nie byłoby złe dla portal24h bo 1) można byłoby znaleźć je tutaj 2) mniejsza szansa na jakiego vira by była