Maciek napisał(a):Revo-Uninstaller, dobry program i sam używam od dawien dawna. Ale pytanie czy jest on niezbędny dla każdego? Wydaje się, że tak bo przecież każdy odinstalowuje programy, ale czy można to zrobić bez revo-uninstaller? Tak można odinstalować program bez revo.
Kwestia przemyślenia czy tą pozycję dorzucić do zestawienia.
Reszta aplikacji z zestawienia DG1966 nie jest niezbędna.
Odinstalowanie programu za pomocą systemowego narzędzia pozostawia wiele "śmieci" które mogą mieć wpływ na przyszłą stabilność systemu
( konflikt instalowanego oprogramowania ze śmieciami po programach odinstalowanych )...
Dzięki Revo nie będą ludziska mieli z tym problemu :

...
napisałeś że sam używasz go od dawna więc , chyba kwestia tego softu jest nieproblematyczna , co do innych , to oczywiście płynną jest opinia co komu jest potrzebne (
z Twojej listy mam obecnie tylko dwa softy Comodo , CCleaner i jakoś egzystuję w sieci , ale dużo przerobiłem softu u siebie i w testach i nigdy nie polecę softu którego nie znam dobrze i nie jestem pewny że dla osób które szukają porad jest on pomocny . ) , ale temat zapewne ma służyć mniej zaawansowanym użytkownikom a oni często mają problem z usunięciem tego czy tamtego pliku tak więc aplikacja...
Unlocker 1.9.1 >
http://www.dobreprogramy.pl/Unlocker,Pr ... 12240.html
Gdy nie możesz usunąć systemowo pliku , aplikacja sama się uruchomi i zaoferuje pomoc ...
...jest nader im potrzebna , myślę że nie będziesz miał co do tego wątpliwości , chyba że jej nie testowałeś , ja ją GORĄCO POLECAM !!!
Banalnie prosta w obsłudze , uruchamiana z menu kontekstowego ... upierdliwe pliki nie są dla niej problemem .