[uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

<<

ciastek

Post 8 sie 2008, 14:27

[uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

no więc, ściągnąłem grę metin2 z poleskiego serwera tej gry, i wszystko było ok dopóki nie nie chciałem go uruchomić, klikam 2 razy lewym przyciskiem myszy na plik "metin.eze" i wyskakuje ikona z wiadomością że nie ma feralnego "PATCHW32" czy ktoś mi pomoże? poda link z tym patchem, cokolwiek..
odp w tym temacie :cenzura:

Nie podajemy e-maili w postach - DCX
Ostatnio edytowano 9 sie 2008, 09:04 przez ciastek, łącznie edytowano 2 razy
<<

Robertinho

Avatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1226

Dołączył(a): 12 gru 2006, 22:37

Lokalizacja: Radostowice

Post 8 sie 2008, 15:24

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

  Kod:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?patchw32


Pobierz, wklej do System 32.
Ostatnio edytowano 8 sie 2008, 15:26 przez Robertinho, łącznie edytowano 1 raz
<<

ciastek

Post 8 sie 2008, 16:43

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

wielkie dzięki :ok:
<<

JOSEP

Post 30 paź 2008, 16:11

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

ej roberthino gdziem mam wklejic ten plik tam gdzie mam zainstalowanego metina nie ma takiego pliku :?: :?:
Ostatnio edytowano 30 paź 2008, 16:13 przez JOSEP, łącznie edytowano 1 raz
<<

Robertinho

Avatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1226

Dołączył(a): 12 gru 2006, 22:37

Lokalizacja: Radostowice

Post 30 paź 2008, 20:02

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

Poszukaj folderu System32 na dysku. Nie jest on w katalogu z grą.

U mnie jest on w:

  Kod:
C:\WINDOWS
<<

mtsmogiel

Post 2 lis 2008, 14:03

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

i jak wejdziemy na ta strone z patchem to co mam kliknac??
<<

Fisher

Avatar użytkownika

Ekspert

Posty: 502

Dołączył(a): 20 paź 2008, 16:26

Post 2 lis 2008, 18:00

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

"Click here to go to the download of patchw32.dll" a potem: "Download patchw32.dll"
<<

DiiEggO

Post 4 lis 2008, 17:31

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

zrobiłem tak jak pisałeś włanczam metina i wyskakuje take okno i u gury pisze METIN 2AUTO OATCH i długe sie coś instaluje
<<

Robertinho

Avatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1226

Dołączył(a): 12 gru 2006, 22:37

Lokalizacja: Radostowice

Post 4 lis 2008, 18:30

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

Patch'uje Ci się gra. Będzie się to robić dość długi czas. Uzbrój się w cierpliwość.
<<

mtsmogiel

Post 4 lis 2008, 19:49

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

WKLEJILEM folder patcha do system32 i dalej jest na koncu instalacji ze jest blad pliku Błąd CRC w pack\Sound.epk
Nieoczekiwany koniec archiwum
a potem gdy chce uruchomic pisze ze nie mam tego patcha
Ostatnio edytowano 4 lis 2008, 19:57 przez mtsmogiel, łącznie edytowano 2 razy
<<

Robertinho

Avatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1226

Dołączył(a): 12 gru 2006, 22:37

Lokalizacja: Radostowice

Post 4 lis 2008, 20:44

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

Wygląda na to, że plik, który pobrałeś jest uszkodzony. Pobierz z oficjalnej strony jeszcze raz grę i spróbuj ponownie.
<<

mtsmogiel

Post 13 lis 2008, 16:00

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

sciagnalem metina zainstalowalem poprawnie i wlaczylem zpatchowala mi sie gra a potem wyskoczylo okno w ktorym jest:
rozpocznij gre
ustawienia
zrob konto
i cos tam jeszcze. Wzialem rozpocznij gre i okno sie zamknelo a gra sie nie wlaczyla
<<

Maclean5

Post 13 lis 2008, 19:42

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

W tym przypadku musisz najpierw założyć konto. Jest to niezbędne do rozpoczęcia gry. Tak przy okazji wejdź na stronę Metin2, gdzie dokładnie są opisane problemy związane z tą grą oraz samą grą. Aha, jeszcze jedno, nigdy ale to nigdy nie podawaj nikomu nazwy konta oraz hasła osobom, które starają się podszyć pod administratora. Jeśli podasz to już możesz pożegnać się z swoją wypieszczoną postacią.
<<

mtsmogiel

Post 14 lis 2008, 15:23

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

jestem zarejestrowany tylko postaci nie mam bo mi gra nie wchodzi!!A po za tym gdy mi sie patchuje gra to pisze tam:
Failed to decompress! metin2.bin.lz, size 50066, errno -4
ale gra sie dalej patchuje

[ Dodano: Pią 14 Lis, 2008 14:28 ]
a może dlatego mi nie dziala bo mam viste??
<<

leo333

Post 18 lis 2008, 20:14

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

Miasie to pobiera juz 2 godziny xD
niewiem czemu
<<

Kacia Pacia

Post 23 lis 2008, 20:33

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

freeexpiyang.pl.tl działa doładowało mi 5 medali 200 kk expa i 40 kk yang w 10 minut !!!! :super: :super: :) :ok: i nie trzeba :mur: z logowaniem tylko :padam: i wchodzi bez problemu :)
<<

norbert174

Post 27 lis 2008, 19:07

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

Mam Metin 2 Włączam a tam wyskakuje .... Other program is already patching. Waiting on Exit process. Co mam robić?????
<<

Robertinho

Avatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1226

Dołączył(a): 12 gru 2006, 22:37

Lokalizacja: Radostowice

Post 27 lis 2008, 19:33

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

Musisz poczekać aż zaktualizuje Ci się gra. Powinno się coś ściągać. Cierpliwości.. bo to może się robić dość trochę...
<<

norbert174

Post 27 lis 2008, 20:11

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

Ale juz od tygodnia czekam i jest to samo??

[ Dodano: Czw 27 Lis, 2008 19:16 ]
Czy ktos mi doradzi ??????? :(

[ Dodano: Czw 27 Lis, 2008 19:18 ]
plisssss :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

[ Dodano: Pią 28 Lis, 2008 14:37 ]
Roberthinio dorac
<<

patryk943

Post 7 gru 2008, 17:06

Re: [uruchomienie] Metin 2 - brak pliku "PatchW32.dll"

zainstalowalem metina i wlaczylem gdy mi sie patchuje gra to pisze tam: Failed to decompress! metin2.bin.lz ale pachuje sie dalej i pokazuje sie okno w ktorym jest:
rozpocznij gre
ustawienia
zrob konto
i cos tam jeszcze. Wzialem rozpocznij gre i okno sie zamknelo a gra sie nie wlacza
co zrobic zeby gra dzialala??
Następna strona

Powrót do Problemy z grami

 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

Forum phpBB v2012

Time : 0.068s | 15 Queries | GZIP : On