bartek2903 napisał(a):ze sie zacina gdy robi sie goraco w grze
Czasami może się tam zaciąć, ale to naprawdę rzadko i jak się u mnie zatnie, to jest to oczywiście z winy przeciwnika. Ja mam tylko Fifę na PS3, to dla niej kupiłem konsolę
![Kwadratowy :]](http://www.portal24h.pl/forum/images/smilies/splash.gif)
bartek2903 napisał(a):niewygodny pad
Pad od PS3 jest dla mnie całkowicie wygodny, w kilka dni się przyzwyczaisz. A zresztą jak koniecznie chcesz tego od Xboxa, to kup do PC, który właśnie tak wygląda i podepniesz do PS3. Tylko wiesz, to dodatkowy koszt.
bartek2903 napisał(a):konsola sie przegrzewa
Dlatego każę ci wziąć wersję Slim, która już ma naprawiony ten błąd. Ja grałem rok temu na wakacje parę razy po więcej niż 3 godziny i jakoś konsola żyje

.
A jeszcze coś, zapomniałem o tym. W PS3 podoba mi się też, że pad nie jest na baterię, nie musisz wydawać kasy na nowe baterie, jak i nie musisz się obawiać, że np. w jakimś bardzo ważnym momencie gry wyczerpią ci się i przegrasz rozgrywkę

. Jak w PS3 się wyczerpie, to szybko podpinasz pod kabel i grasz dalej a pad się ładuje.
Dlaczego napisałem o tym w odniesieniu do cytatu? A bo też oprócz tych dłuższych gier rok temu, to są momenty, że bez grania zostawiam konsolę włączoną. Dlatego, ponieważ pad się ładuje. Kiedy całkowicie padnie, to jego naładowanie trwa może z 2 godziny.
No i konsola nie padła z przegrzania

. Ja nie posiadam, ale jak ty się obawiasz, to zawsze możesz dokupić w cenie jakieś 20 zł, wiatraczek czy podkładkę chłodzącą do PS3.