Re: Refleksje
kujonem nie jestem trzymam pulap, ktory mi wystarcza oprocz tego zajmuje sie przeciez wlasnym zyciem jak kazdy z nas
kujonem nie jestem trzymam pulap, ktory mi wystarcza oprocz tego zajmuje sie przeciez wlasnym zyciem jak kazdy z nasMATchlesS napisał(a):szkoda tylko, że nie ma już starszych Użytkowników Forum, z którymi pisałem te kilka lat temu...

Miejscowość: Lidzbark Warmiński

Miejscowość: Słupsk

Miejscowość: Piotrków Trybunalski
pierwszy warn za brak uzasadnienia. Na szczęście później już mi się to nie zdarzało ![Kwadratowy :]](http://www.portal24h.pl/forum/images/smilies/splash.gif)
ale nigdy nie zapomne o Trójce Wspaniałych, z którymi współpracowało mi się najlepiej, wtedy na forum robiliśmy sobie jaja wzajemnie edytując swoje posty, bądź posty użytkowników, co lepsze zapisując na dysku. A są to: hackujący swego czasu ze mną forum Slavoy, czyniący celne uwgai Alkohol (a.k.a Alk. 40%) oraz rozwalający ogródki Renifer. Z nimi na forum były jaja. Teraz mamy tylko nawiedzonego DLC
a i użytkownicy wydorośleli. Gdzie jest stund_up, zwany stundup'kiem oraz russian? Dwaj najwięksi spamerzy forum. Ale przynajmniej było wesoło czytając tematy o "ulubionych chipsach". Teraz mamy tylko Anta Brakuje mi też kilku wykazujących się userów, wymienię tu paru, nawet tych, którzy jeszcz są na forum, ale nawet jeśli zaglądają, to już sie nie udzielają tak jak kiedyś (z resztą ja też już nie, chyba się wygadałem), a mianowicie: magnez, ramiro cruz, roma, piki (a.k.a jacek14), Matchless, i jeden z moich ulubieńców - nierozumiany Yakoob
Zostanę na tak długo aż będzie to możliwe.
. Niestety w marcu konczy mi sie wiza, a patrzac na moj wiek raczej nie mam szansy od razu dostac nastepnej. I tak tu juz nie ma po co przyjezdzac - kryzys, sam przyjechalem do pracy (jak rok temu, gdzie zarobilem sporo rozwozac soki
) ale ogloszenia tylko na babysitter albo fachowca z doswiadczeniem i prawem jazdy (nie mam ani jednego ani drugiego).
Pierwszy post napisalem w wieku 14 lat. Wtedy to byla ekipa, np Russian - mimo ze pochodzil z tego samego miasta co ja w zyciu sie z nim nie spotkalem (a może teraz w jakims barze? nawet nie wiem
). Jednak musze przyznac ze z nikim z tego forum nigdy jakiegos blizszego kontaktu nie zlapalem (nie mowie... wiecie o czym
), po prostu nie znalazlem osoby o podobnym jak ja poczuciu humoru (ktore jest lekko mowiac pop****lone xD). Mimo to z lezka w oku wspominam poczatki - swoje jak i tego forum 

.mad_prince napisał(a):ale byli Balrog84 Wcielony do woja, Napster, któremu nagle coś odwaliło, Miłosz28, który nie miał czasu,

.

"no i mogę
a tak właściwie to inny powód wpisałem, chyba coś jest z formularzem zrypane.>>m_p, czasem może coś napiszę co może kogoś obrazić (rozmowy o wierze), ale ogólnie to ja po prostu jestem zwykłym użytkownikiem tego forum, nie napiszę jak naprawić komputer czy coś, ale można ze mną gadać, da się ze mną gadać.
Miejscowość: Biała Podlaska
Zawsze jak mam jakiś problem, ktoś poda jakieś rozwiązanie. Lepsze czy gorsze - nieważne
Podobnie jak Ant nie znam się na sprzęcie ale lubię pogadać o grach, muzyce czy filmach albo zwyczajnie poofftopować. Jak narazie bardzo mi się tu podoba i nie mam w planach wyniesienia się stąd 

14 maja 2006, 2006 17:52

.
.
), pojawili się nowi userzy. Rośniemy w siłę po prostu
.