Re: Jazda samochodem bez prawa jazdy
Adamo napisał(a):dzisiaj podejście nr 2
To do moich 4 masz jeszcze troche

Adamo napisał(a):dzisiaj podejście nr 2

Maciek napisał(a):To do moich 4 masz jeszcze troche
.
Niestety przez ostatnie 6 lat ani razu nie przydarzyło mi się tej "cennej" umiejętności wykorzystać 
Gorzej jeśli to Ciebie zatrzymają
mad_prince napisał(a):Gra to nie życie. żal takich ludzi jak Ty.
Post się zrespi 

. Teraz muszę wykupić godziny, dokładnie 5... strasznie irytujące. WORD to jest kura znosząca złote jajka. Adamo napisał(a):Słyszeliscie, ze od czerwca maja sie przepisy co do egzaminu zmienic? Podobno ma trwać 25min, nie ma byc wkurzającego pokazywania świateł i płynów, ale na miescie nie mozna zrobic ani jednego błędu. Co o tym myslicie?
, a zobacz ile kosztują same kursy to dopiero jest kasa. Ponad 1000 zł sam kurs kosztuje, przeważnie około 1200-1500 a to sama kategoria B
SWAT napisał(a):Ale co tam, las mam rzut kamieniem i już się tam najeździłem sporo.
To są zupełnie inne światy.welll1 napisał(a):W WORD-zie gubisz przy dobrym podejściu 200 zł

welll1 napisał(a):jak gubisz więcej to znaczy, że za kółkiem siedzieć chyba nie powinieneś

welll1 napisał(a):Skoro taki człowiek i tak będzie jeździł tak jak potrafi czyli miernie,
tylko o lekkim niedostosowaniu prędkości do znaków). Bądź wszystko na raz. Nie jest to akt idiotyzmu jakim jest prowadzenie po pijaku czy brawurowa jazda. Adamo napisał(a):Uwierz mi, że jazda w lesie/na polnych drogach/ nawet we wsi jakiejś ma się nijak co do warunków jakie będziesz musiał spełnić na egzaminieTo są zupełnie inne światy.
Naprawdę!