Re: [Pytanie] Jaką wybrać komórkę?
No wiec ostatnie serie Nokii są znane z krótkiego trzymania baterii 2-3 dni to max.
Te z wyświetlaczami, ile to bylo 65 tys czy 16,2 mln kolorow?
No wiec ostatnie serie Nokii są znane z krótkiego trzymania baterii 2-3 dni to max.
chudy musi być, ładnie wyglądać, w miarę długo trzymać na baterii, mp3 odtwarzać, jakieś filmiki też, smska wysłać no i ewentualnie jakaś prymitywna gierka.
odpowiedznie oprogramowanie i dotykowy panel sprawią że PDA wygląda bardziej "szpanersko" niż jakikolwiek zwykły fon z symbianem na którego są tylko motywy. Poza tym odpalcie na waszych Nokiach kilka programów na raz i spróbujcie chociażby napisac sms-a, porażka, tutaj mogę słuchać nuty, oglądać strony pisać smsa i nic nie zwalnia i nie muli, co wielozadaniowy system operacyjny to nie symbianik czy java. Rozmiary są spore owszem ale n95 wcale mniejsza nie była, a patrząc na inne fony z dotykowym panelem to przecież 2,8 cala czy 3 to już standard i tak na prawdę ekranik najwięcej zajmuje, rozdzielczość i ilośc kolorów robi swoje. Ale tak jak ktoś napisał wcześniej zależy do czego fona się potrzebuje, ja po prostu potrzebowałem wi-fi, bt, gps i nuty i chciałem żeby to było niezawodne i jak na razie w moim "Tytanie" takie jest.
welll1 napisał(a):Symbian który zaczyna zwalniać gdy mamy za dużo programów

welll1 napisał(a):wiele z nich się zwiesza
welll1 napisał(a):Wi-fi... nie wiem jakie są standardy w komórkach
welll1 napisał(a):Nie ma problemów z autoryzacją ponieważ jest widziany jako komputer przez inne telefony i komputery stacjonarne bądź laptopy
welll1 napisał(a):że PDA wygląda bardziej "szpanersko"
welll1 napisał(a):Poza tym odpalcie na waszych Nokiach kilka programów na raz i spróbujcie chociażby napisac sms-a
welll1 napisał(a):co wielozadaniowy system operacyjny to nie symbianik czy java

. Mp3, aparat jakiś ciekawy, karty pamięci to absolutne minimum. Może ktoś polecić jakąś fajną Nokie?
zioomus napisał(a):Nie chciałbym aby był to SE, bo mam niemiłe doświadczenia z tymi telefonami

![Kwadratowy :]](http://www.portal24h.pl/forum/images/smilies/splash.gif)
Miejscowość: stamtąd
Lepiej jak coś to 8gb czy raczej nie? Wolałbym też nie slajdera i nie dotykowy, taki prosty, dobry telefon z dobrym odtwarzaczem i dobrą baterią i najlepiej symbianem 
zioomus napisał(a): Nokią N95, tylko że jest strasznie duża Lepiej jak coś to 8gb czy raczej nie?

stachu napisał(a):-trzeszczy obudowa
stachu napisał(a):-aparat nie ma przybliżenia
no albo nie wiesz, że na wyższych jakościach zoom jest niedostępny i trzeba ją zmniejszyć na VGA, żeby mieć do niego dostęp. tylko po co?Iudex napisał(a):ma małe klawisze i słaby aparat.

Robertinho napisał(a):Nokię n70.