Jak skopiować zdjęcia z Samsunga SGH-D900i

<<

mad_prince

Avatar użytkownika

Moderator

Posty: 2146

Dołączył(a): 23 lip 2005, 16:11

Lokalizacja: Częstochowa

Post 26 sty 2009, 20:03

Jak skopiować zdjęcia z Samsunga SGH-D900i

Witam, otóż moja przyszła ewentualna teściowa ma telefon jak w temacie i jest problem. Otóż zdjęcia z niego nie chcą się skopiować na komputer ani z komputera na telefon. Nie ma ona karty pamięci. Czasem się uda, jednak jest to 1/100 prób i to tylko jedno zdjęcie. Problem dotyczy tylko zdjęć w folderze Images, czyli tego, gdzie domyślnie zapisywane są zdjęcie. W trakcie kopiowania pojawia sie "phone error" i tyle. Jeśli chodzi o inne foldery, to wszystkie pliki kopiują się bezproblemowo, zarówno z jak i na komputer. Telefon podłączałem w trybie modem i pamięc masowa. Nic to nie dało.
  Kod:
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"

"ignorancja częściej jest przyczyną pewności siebie niż wiedza" - Darwin
<<

Robertinho

Avatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Posty: 1226

Dołączył(a): 12 gru 2006, 22:37

Lokalizacja: Radostowice

Post 26 sty 2009, 20:38

Re: Jak skopiować zdjęcia z Samsunga SGH-D900i

Proponuję przeinstalować softa albo go zaktualizować.
<<

mad_prince

Avatar użytkownika

Moderator

Posty: 2146

Dołączył(a): 23 lip 2005, 16:11

Lokalizacja: Częstochowa

Post 27 sty 2009, 13:37

Re: Jak skopiować zdjęcia z Samsunga SGH-D900i

a myślisz, że nie próbowałem? :)
  Kod:
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"

"ignorancja częściej jest przyczyną pewności siebie niż wiedza" - Darwin
<<

bartekmp

Avatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Posty: 1840

Dołączył(a): 14 maja 2006, 18:52

Lokalizacja: Cekcyn

Post 1 mar 2009, 20:03

Re: Jak skopiować zdjęcia z Samsunga SGH-D900i

mad_prince, próbowałeś połączyć się z kompem przez Bluetooth czy USB? Jeśli to drugie, to spróbuj niebieskim zębem.
Semper in altum
<<

mad_prince

Avatar użytkownika

Moderator

Posty: 2146

Dołączył(a): 23 lip 2005, 16:11

Lokalizacja: Częstochowa

Post 1 mar 2009, 20:14

Re: Jak skopiować zdjęcia z Samsunga SGH-D900i

na tym kompie nie ma BT, więc nie bardzo mam jak to wypróbować. Mi się wydaje, że to może być wina programu lub softu w telefonie.
  Kod:
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"

"ignorancja częściej jest przyczyną pewności siebie niż wiedza" - Darwin
<<

bartekmp

Avatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Posty: 1840

Dołączył(a): 14 maja 2006, 18:52

Lokalizacja: Cekcyn

Post 1 mar 2009, 20:37

Re: Jak skopiować zdjęcia z Samsunga SGH-D900i

Szkoda, bo ja mam osobne oprogramowanie do BT, od BlueSoleil i nawet gdy przez jakiś tam progs od SE nie szło, to tutaj szło.
Semper in altum

Powrót do Telefony komórkowe

 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

Forum phpBB v2012

Time : 0.077s | 13 Queries | GZIP : On