[xbox 360] Forza 4 Demo E3 2010 i Microsoft Kinect

Kinect rewolucjonizuje gry jak widać.
kinect znajdzie inne zastosowanie niż gry i to raczej pewne
a trzymać w powietrzu ręce przez np 1-2 godziny to zbyt wygodne nie jest xD
Jest jeszcze jeden minus, zależnie od gry prawdopodobnie konieczne będzie posiadanie sporego pokoju.mad_prince napisał(a):nie wydaje mi się, żeby w najbliższych latach zrobił jakąś oszałamiającą karierą.
Słyszałeś o najpopularniejszej platformie do gier na świecie? Nazywa się Wii, gracze kupują tą(tę?) konsolkę DLATEGO właśnie, bo MOŻNA się ruszać i jest to nowatorskie, dzięki czemu dostarcza dużo frajdy (czyli przyjemności z gry, a po to się właśnie gra). Wii sprzedało się więcej niż konsol xboxów i PlayStation razem wziętych! Nie wspominając o grach na Wii. Więc gracze już kilka lat temu stwierdzili że im się to podoba i tego chcą! Trudno dyskutować z tymi faktami, można je tylko przyjąć do wiadomości.mad_prince napisał(a): którymi można przyszpanować, albo po to, że jest taka moda.
mad_prince napisał(a):na początku tak, a potem się znudzi.
mad_prince napisał(a):miałbym ochotę jeszcze stać i machać łapami przed jakimś pudłem.

spidi napisał(a):tę wiadomość też możesz tylko zaakceptować
Jak podajesz już linka to podawaj linka do zródła, czyli do faktycznego sondazu, bo nijak nie można tych brukowych wieści pisanych przez jakiegoś nastolatka zweryfikować.w końcu na tym sprzęcie jest sporo dobrych i różnorodnych gier, ale widocznie większość osób kupiła maszynę pod wpływem impulsu, bo fajnie jest się poruszać ze znajomymi, a później hardware leży na półce i się kurzy.

spidi napisał(a):Co do Kinecta - póki co do gier to tylko dodatek.

) będzie jedynie drogim bajerem do obracania głową w grze.DDragon napisał(a):Strasznie nie dokładne to było i to wszyscy co w to grali mówili więc coś w tym musi być.
(sam nie grałem)
Zamiast zazdrościc to na wakacje do pracy i kupisz sobie swój wymarzony egzemplarz konsoli w bogatym zestawie z kinectem, praktycznie za grosze wtedy go masz, a jeżeli nie to nie zaśmiecaj tego tematu 
(patrz źródło) - tak to ten bardzo drogi, ekskluzywny dodatek do gier jak go błędnie nazywacie. Ciekawe czy jakaś tania gra na PC osiagneła taki poziom w tak krotkim czasie?spidi napisał(a):Akurat ten temat sondażu jest raczej neutralny.
spidi napisał(a):Co miałoby to na celu?
Polecam też książkę "Psychomanipulację" Witkowskiego, zaczerpniesz jeszcze więcej fachowej wiedzy w tej dziedzinie i może przestaniesz przeglądać takie pudelki internetowe (jak imperium czegoś tam, plotek). 
spidi napisał(a):Kinect sprzedał się dobrze
spidi napisał(a): jest ciekawą nowinką
spidi napisał(a):że może być fajnym narzędziem

DDragon napisał(a):tylko ja odniosłem takie wrażenie czy rzeczywiście na powyższym filmiku nic nie ma z Kinect'em?
A to jest właśnie temat o Forza 4 i Kinect.DDragon napisał(a):fajne jedynie dla maniaków którzy chcą się gapić godzinami na auto i otwierać/zamykać drzwi czy naciskać klakson
DDragon napisał(a):wbrew przekonaniu odejmuje to właśnie realizmu.
DDragon napisał(a): a nie dodatek drogi z resztą (kinect)
DDragon napisał(a):no i Wii dla "hardkorowych" graczy nie jest
DDragon napisał(a):kinect jak i Move od sony wprowadzają jedynie na szerszą skalę to co Wii już udostępniło.
Widać, że słabo orientujesz się w świecie gier. Nintendo wprowadziło już dawno Wii na szeroką skalę, a MS (i gdzieś tam w cieniu Sony) nawet chyba nie marzą o dorównaniu do choćby połowy tego arcy sukcesu.