Re: [Szukam] Film podobny do [wstaw_tytuł]
Wystarczy spojrzeć temat niżej, leniu.
Delacroix napisał(a):SWAT, piję do poprzedniego Twojego pytania: Wietnam. Jeżeli jeszcze chcesz coś zaliczyć w tym temacie, to polecam:
Ofiary wojny (1992)
Oddział żołnierzy zostaje posłany do dżungli na jakąś misję, a mieli właśnie zamiar pójść do burdelu. Cóż, dostaje się w zamian pewnej Wietnamce... jednak jeden z żołnierzy nie bierze udziału w gwałcie i próbuje dziewczynę chronić. Kiedy ta ostatecznie ginie, on postanawia doprowadzić do ukarania kolegów z oddziału.
.W szczególności ta druga.
) to proszę Was o podanie tytułów filmów, w których głównym motywem jest walka. Takie mortal kombat, tekken. Dużo już takich filmów widziałem, ale mam nadzieję, że odkryję coś nowego (z Waszą pomocą oczywiście). Osobiście bardzo podobał mi Undisputed III (II ujdzie, I w ogóle mi się nie podobała). Nieszczególnie interesują mnie chińskie filmy, gdzie goście latają po 50m w górę i horyzontalnie, a jak się biją to słychać klaskanie. Lubię filmy Jackiego Chana (ale już bardzo dużo widziałem, aczkolwiek może przypomnicie mi o jakimś fajnym filmie z jego udziałem, do którego wrócę), a nie lubię Stevena Seagal'a (czy jak się go tam pisze)
Miejscowość: Kołobrzeg
Dante napisał(a):And the rest is silence.
Po prostu nie lubię jego betonowej mordy, z takim samym wyrazem mówi kobiecie że ją kocha i badguyowi, że skopie mu dupsko.http://www.filmweb.pl/film/W%C5%82adca+pier%C5%9Bcionka-2004-145968