Re: Dodanie "ciemnych" styli na forum (kontynuacja)
Chociaż jak widzę bahamut'a to mnie bierze na wymioty (kogoś chyba tutaj podobnie...)...

Nivener napisał(a):Pewnie

Maciek napisał(a):Jakiego stylu używają Forumowicze:
bahamut: 7749 (domyślny)
subSilver: 1190
Osobiście używam od początku bahamuta
Ciekawe jakby wyglądały te statystyki jakby domyślnym stylem był subSilver. Domyślam się że podobnie do tych tylko że odwrotnie. Wszystko dlatego bo bahamut jest stylem domyślnym. Tak samo by było z ciemnym stylem, którego tak wiele osób chce.
Jakiego stylu używają Forumowicze:

d6mi6n napisał(a):nie zapominajmy o planach przeniesienia forum.
![Kwadratowy :]](http://www.portal24h.pl/forum/images/smilies/splash.gif)
Maciek napisał(a):Jakiego stylu używają Forumowicze:

Iudex napisał(a):Nie lepiej Maćku zrobić ankietę?
Iudex napisał(a):Ja miałem plan kupić komputer... rok temu. Więc z planami różnie bywa.
. Włożysz w to trochę pracy - a nuż ktoś będzie siedział na forum dłużej, bo aż milo popatrzeć.Adamo napisał(a):Maciek, widzisz, że dużo userów opowiada się za ciemnymi stylami, a Ty tylko chcesz, żeby strona/forum było popularne. Włożysz w to trochę pracy - a nuż ktoś będzie siedział na forum dłużej, bo aż milo popatrzeć.
Maciek napisał(a):Więc pensje są podnoszone o 300% i firma bankrutuje. Wszyscy tracą pracę.
Maciek napisał(a):głupich komentarzy internautów, ale "z planami różnie bywa".
A prawda jest taka że wystarczyło by wziąć styl subsilver przerobić, dopisać w stopce tekst w stylu 'Styl SubSilver przerobiony na potrzeby forum' lub coś w tym stylu, praw to autorskich niczyjich nie łamie, a w dodatku nie zajmuje więcej jak godzine czasu
Więc zakończmy ten zbędny temat, po prostu jest jak jest, a nie jak powinno być.

, w taki sposób do niczego nie dojdziecie.

- Maciek jest Administatorem i to on decyduję o wyglądzie swojego forum, tego nie zmienicie.
drynda napisał(a):Maciek jest jak prezydent i składa Veto, ale takiego Veto nie można odrzucić
.
, więc dodam jeszcze jeden przykład: dlaczego w demokracji MUSI płaci się podatki skoro większość wyborców (a więc osób które aktywnie decyduje) NIE CHCE płacić podatków? Czy większość może się mylić? Czy nie wiedzą co jest dla nich dobre? Czy ktoś za nich musi podjąć właściwą decyzję?
Iudex napisał(a):Mózgi userów zaleje ciemność?

Iudex napisał(a):Głupich, bo prawdziwych?
Iudex napisał(a):To chyba logiczne, że wypowiedzieliby się tylko userzy, dzięki którym to forum żyje
drynda napisał(a):Maciek jest jak prezydent i składa Veto, ale takiego Veto nie można odrzucić