Prędzej czy później ktoś kogoś zdradzi lub się pokłócicie na tyle dobrze, że ze sobą zerwiecie. Jeżeli chodzi o kupowanie itp to jeżeli naprawdę chcesz być z tą dziewczyną to nie sprawia to dla Ciebie wysokiego kłopotu. Jeżeli jest to Twoja 1 dziewczyna to niemal na 99% nie bd długo ze sobą razem.
Tak więc można z tego wywnioskować że w młodym wieku się nie opłaca mieć dziewczyny. Dla mnie to jest tylko myśl na prosty chłopski rozum, którą powinieneś dostać od wszystkich. Jeżeli nie znasz nic lepszego piękniejszego od niej i ona o Ciebie też tak myśli to możecie być parą do renty. 
Popierwsze finansowo się nie opłaca (kupowanie, stawianie itp.)
). A póżniej ona (ta koleżanka), zresztą do teraz się do mnie podwala. W ogóle z dziewczynami to jest zły interes, no chyba że facet wcześniej z niej zrezygnuje. Mój kolega, zmienia dziewczyny jak rękawiczki. Nie żebym to popierał, ale przynajmniej ma pewność że żadna z tych jego dziewczyn go nie zdradzi......
Miejscowość: Lidzbark Warmiński
ołł![]()
Popierwsze
finansowo się nie opłaca (kupowanie, stawianie itp.)
W sumie racja, lepiej żeby one nam wszystko kupowały. Nie ma nic przyjemniejszego niż żyć na utrzymaniu u własnej kobiety...
Po drugie dziewczyny zdradzają,
A mężczyźni to pewnie nigdy, pewnie, w końcu któreś płeć musi być porządna...po trzecie strach nastawiać za nie karku.

Robertinho napisał(a): Jeżeli jest to Twoja 1 dziewczyna to niemal na 99% nie bd długo ze sobą razem.
)Hubert91 napisał(a):Np. niektórzy mówią że finansowo się nie opłaca (kupowanie, stawianie itp.)
Dawid KARMEL napisał(a):. Po drugie dziewczyny zdradzają
MajorQ napisał(a): Rozstania bywają bolesne
), a poza tym jaki to szpan, jak się ma dziewczynę, a inni nie:P
)mad_prince napisał(a):albo wrzuca mi jakieś pieniądze do kieszeni.

slavoy napisał(a):mad_prince napisał/a:
albo wrzuca mi jakieś pieniądze do kieszeni.
hehe, chyba wszystkie tak robią
sam osobiście słyszalem w autobusie, jak takie dwie się "przechwalały" co to one nie robią, to jedna powiedziała, że oprócz tego, że tydzień od niego 5 pln sępi, to jeszcze on jej konto w telefonie doladowywuje. Z resztą inny przykład, mój kolega: jak gdzieś jadą, to jego kobieta nawet kasy nie bierze.

I co z tego, że wydam miesięcznie z 30-50 zł na kino i takie tam bajery, ale jaka to radość, gdy dostane misia czy coś( nie zawsze jest jakis piękny ale liczy się gest) tak więc IMO lepiej mieć dziewcznę bo gdy jest mi źle i takie tam to zawsze mogę ją odwiedzić itd. Nawet pare razy jadłem u niej obiad i czułem się jak u siebie
mad_prince napisał(a): samemu dzieci nie spłodzi

)
GosiaLT1980 napisał(a):-jesteśmy fajne do przytulania

GosiaLT1980 napisał(a):-jesteśmy śliczne
GosiaLT1980 napisał(a):-fajnie jest mieć kogoś mądrzejszego, który przyhamuje wasze głupoty:)

-któż inny jak nie dziewczyna zrobi z was "ludzi"
)

GosiaLT1980 napisał(a):-gdyby nie dziewczyna, to kasę wydalibyście pewnie na same głupoty typu beer, batony, chipsy

mad_prince napisał(a):ja jestem ze swoją pierwsza przeszło 1.5 roku i mamy zamiar być dłużej (dożywocie?)

GosiaLT1980 napisał(a):gdyby nie dziewczyna, to kasę wydalibyście pewnie na same głupoty typu beer, batony, chipsy

Zastaniawiam sie po co autorowi te argumenty? Zeby sie obronic przed kolegami ?
Wprawdzie nie mam dziewczyny ale chciałbym mieć.GosiaLT1980 napisał(a):-fajnie jest mieć kogoś mądrzejszego, który przyhamuje wasze głupoty:)
-któż inny jak nie dziewczyna zrobi z was "ludzi"
Niezawsze dziewczyna jest bardziej poważna i "mądrzejsza"...MATchlesS napisał(a):Niezawsze dziewczyna jest bardziej poważna i "mądrzejsza"...
Mądrę słowa 
GosiaLT1980 napisał(a):-jesteśmy fajne do przytulania
-jesteśmy śliczne
.-jesteśmy fajne do przytulania
-jesteśmy śliczne
Robertinho napisał(a):A to nie ma brzydkich dziewcząt??
.