Zaloguj  •  Zarejestruj

Counter-Strike: Source - brak serwerów

<<

macccio1234

Nowy

Post 8 mar 2010, 08:44

Counter-Strike: Source - brak serwerów

siemka mam stema i css wszystko ładnie ale w css nie chcą pojawiać mi się stemowskie serwery pomocy

Używaj przecinków, nie stosuj skrótów nazw gier w tematach.>>m_p
<<

Robertinho

Mega Prof. Świata

Post 8 mar 2010, 11:45

Re: Counter-Strike: Source - brak serwerów

Steam ma ostatnio problemy ze stabilnością działania. Czasami są przerwy techniczne. Problem z wyszukiwarką serwerów jeszcze raczej nie był poruszany.

Jak szukasz serwerów? Wejdź przez program Steam do zakładki serwery i szukaj w Internet. Określ grę w filtrach. Zrób screena najlepiej jak masz to tam poustawiane.

Chociaż dalej nie wierzę, że masz CS:S Steam ponieważ fakt braku wyszukiwania serwerów to najbardziej charakterystyczny problem wśród tej gry na platformie NonSteam. Jeżeli tak jest to pomóc Ci nie możemy - piratom nie ułatwiamy życia.

Jeżeli pojawiają Ci się tylko serwery Non-Steam to jestem niemal pewny, że co do posiadania gry na platformie Steam - robisz nas w bambuko.
Obrazek
W Internecie również jako Vojak.
<<

macccio1234

Nowy

Post 8 mar 2010, 13:42

Re: Counter-Strike: Source - brak serwerów

problem jest taki że miałem serwery stemowe ale potem zacząłem mieć tylko nonstemowe